maandag 25 juni 2012

Oktober 2009

Vandaag is het donderdag 22 oktober, en gisteren zijn de jongens
voor het eerst naar school geweest. Het was best even lastig
voor ze, en we waren allemaal best zenuwachtig.
Gelukkig ging het heel goed, en konden de jongens goed
meekomen. Hun opdrachten worden in het Nederlands vertaald
en met handen- en voetenwerk komen ze een heel eind! Jonathan
vond het in de ochtend best spannend en bleef op veilige afstand bij IJsbrand in de buurt,  Harm rende gelijk weg naar een paar jongens die aan het voetballen waren, hij nam een aanloop, gaf de bal een schop, en ving de bal op in zijn hoed. Het blijft toch een clowntje, ook in AustraliĆ«!
Jonathan is vandaag mee op kamp, en IJsbrand is daar nu even naar toe. Als Jonathan wil mag hij daar blijven slapen, dus ik ben benieuwd hoeveel man er in de auto terug zit vanmiddag...!
Zelf hebben wij ook niet stilgezeten. Vandaag was een leuke dag, we hebben de Medicare (soort van Z en Z, maar dan anders..) geregeld, en hebben onze rijbewijzen omgezet naar Australische. Gelukkig hoefden we geen theorie en een ‘driving-test’ te doen...daar had ik al slapeloze nachten van...IJsbrand niet! Het leukste was, dat we onze permanente woning mogen gaan huren, en wel per 19 november a.s. Nu maar hopen dat onze spulletjes dan zijn gearriveerd uit Nederland! Hier zijn we echt heel blij mee, nu kunnen we echt verder!
De volgende stappen worden een auto kopen, en natuurlijk...solliciteren! Ik ga brieven schrijven, nu Fiene een middagdutje doet.
Tot later!

ps. Net komt IJsbrand terug uit Nowra, waar het kamp van Jonathan is. En.....Jonathan blijft daar slapen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten