dinsdag 26 juni 2012

Mei 2012

Het duurt nog even tot het de verjaardag van Marja is, maar de voorbereidingen zijn in volle gang. Uitnodigingen worden geschreven en verstuurd, en kado’s worden aangeschaft.
Een kadootje liet niet tot eind van de maand wachten , en dat is een nieuwe filmcamera.
Hiermee kunnen we filmpjes op de site, of internet zetten en dat kunnen de Katwijkse vrienden en familie een beetje meekijken hoe we hier wonen.
En we kunnen misschien ook een filmpje van de verjaardag maken, zodat jullie ook een beetje mee kunnen vieren. Wordt vervolgd dus.

Hier alvast een fimpje van de jongens, en voor de liefhebber een fimpje van IJsbrand en een mate van hem die een lekker surfdagje hadden gister.
_______________________________________________________________________________
Ik weet het , het is zielig Maar ik kan er weinig aan doen, ik ben nou eenmaal slecht in afscheid nemen.
Nu werd hij al even niet meer gebruikt, maar hij stond nog voor het huis.
Eigenlijk wilde we hem al in Februari 2006 wegdoen, maar toen brak Harm zijn been en kwam hij reuze goed van pas. Hij is bijna iedere vakantie mee geweest, en ook tijdens de dagjes uit was het een graag gebruikte buddy.

Nu konden vrienden hem goed gebruiken (hij was die van hun ergens vergeten!!!)
dus kan die weer aan de slag.

Met de afscheid van de buggy nemen we ook een beetje afscheid van onze ‘ kleine” kinderen. Ze kunnen al zoveel zelf en hoeven niet meer zoveel in de watten gelegd te worden.  Het gaat goed met ze, en we genieten van elke dag met elkaar.

Nog wat  foto’s van onze trouwe 3 wieler.
Thanks mate.
______________________________________________________________________________
We zijn aan het aftellen tot woensdag 30 mei. Voor de mensen die het nog niet weten, Marja wordt dan 40 jaar.
Een mooi rond getal, ik weet dat Marja er niets om geeft, maar ik sta altijd even stil bij dat soort dingen. Een vrouw van 40 klinkt toch anders dan eentje ergens in de 30.
Er komt een feest aan maar dat is alleen voor vrouwen(gerucht gaat 40 vrouwen).
Het lijkt erop dat ik dus met de kinderen een dagje op pad ga.
Natuurlijk gaan we met de familie ook wat doen, en er zouden best nog wat mannen langskomen om te feliciteren. Maar niet tijdens het grote 4 0 feest.

We zijn alvast een beetje dingen op film aan het zetten zodat de vrienden en familie in Nederland er ook iets van mee kunnen krijgen. Het wordt nog zwaar voor Marja om de kado’s die al binnen zijn uit Nederland dicht te houden.
Een paar pakjes liggen al in de kast, sommige met grote letters NIET OPENEN VOOR JE VERJAARDAG, erop. Goed dat het erop staat, ze kennen Marja goed genoeg.

Het ziet eruit dat het weer meewerkt, dus later van de week een paar foto’s van de jarige job.
Allen een goed pinksterweekend en groet,

1 opmerking: