dinsdag 26 juni 2012

Visite

Het is alweer even terug dat we wat geschreven hebben op de site, en er is heel wat gebeurd in de tussentijd.
We hebben twee keer bezoek gehad en de jongens hebben diverse wedstrijden gesport.
Zelf hebben we ook niet stil gezeten natuurlijk, en Fiene groeit met de dag.

Maar we beginnen met afgelopen week, toen hadden we Louise op bezoek.
Een tas met cadeautjes kwam er mee uit Holland en we zijn allen erg verwend.
De gezusters bleven de eerste dag in Sydney om daar te kijken , foto”s maken, bijkletsen en te shoppen. Natuurlijk werd er veel gelachen, en wat gerust voordat ze de weg naar Mollymook vervolgden.

Na een flinke busreis werden de dames opgewacht door de rest van de familie Schaap, en kon Louise zien hoe schoon ons huis was.

Het weer zat heerlijk mee de afgelopen weken, en we konden genieten van strand, zee, zon , bergen en wat de omgeving nog meer te bieden heeft.
Ook de wildlife liet zich zien, dolfijnen , roggen ,possums, kangaroes , hagedissen werden allemaal geschoten op de foto en meegenomen om aan het thuisfront te laten zien.

Hier alvast een paar foto’s en er volgen er binnenkort zeker meer.

Louise nogmaals bedankt voor je bezoek, het was voor ons een heerlijk tijd met een  stukje Katwijk  hier. Mear nou be je weer wear je weze mot !
______________________________________________________________________________

In februari kwam er bezoek, en ver van te voren werd er gevraagd of er niets leuks op sportief gebied te doen was in de buurt.
De triathlon van Huskisson was in de tijd dat CAsper en Marcel ons wilden bezoeken en dus hebben we ons “ tegen beter weten in”  daarvoor ingeschreven. (verslag volgt)
De gasten hadden vertraging op kuala lumpur , en kwamen een halve dag later aan in sydney. Het hotel was al geboekt voor 3 personen, dus gaven Jonathan en Harm zich gelijk als vrijwilliger op om mee te gaan.
Bij aankomst  (12 februari om 7.oo am) was het een koele dag (19 graden) en de jongens wilden graag de kachel aan in de auto.
bij Casper en marcel brak het zweet gelijk uit aan alle kanten, want in nederland hadden ze  bijna genoeg vorst gehad voor de 11steden tocht, het klimaatsverschil was gelijk duidelijk. Er was een week de tijd om te acclamatiseren  en het tijdsverschil weg te bijten voordat de tri zou beginnen.
bij aankomst in mollymook werd er eerst lekker gekletst, wat gedronken en even het huis geshowd voordat we een klein loopje gingen doen.
We hebben heel best weer gehad, en konden van alles zien en doen in de omgeving.
De eerste week wilde we ons niet te druk maken, en de tweede week stond vooral in teken van relaxen.
Toch hebben we gesurft, gesnorkeld, gezwommen, gewandeld (ja,ook casper) 
geklommen (een beetje), de omgeving bezocht en de tuin gedaan
ook hebben ze , tot genot van jonathan die in leiden is geboren,een heerlijke  hutspot  gemaakt.
We vonden het heerlijk om marcel en casper op deze manier beter te leren kennen, bij te kletsen en nieuwe herinneringen te maken.

We hopen jullie zekers nog eens terug te zien bij ons, wie weet met de hele familie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten