maandag 25 juni 2012

0ktober 2009

Het is zo ver, de jongens gaan naar school.
En dat is best spannend natuurlijk. Maar de juffen zijn net als in Nederland ook aardig, en ze houden er rekening mee dat ze nog
 geen engels praten.
Het grootste verschil tot nu toe is natuurlijk de kleding!
We hebben een heel boek meegekregen over het schooluniform.
En dat gaat best ver. Geen sandalen meer maar sokken met dichte schoenen, overhemden, hoeden, voorschriften over haardracht en ga zo maar door.
Dus dat is even wennen. En dat vinden de jongens niet zo leuk.
Maar morgen staat er voor Jonathan al kanovaren op het programma, dus dat is weer heel leuk. Kortom geven en nemen, maar wij vinden het heel schattig hoe ze eruit zien, zelf vinden ze dat niet.
Tijd voor een poll. Laat s.v.p op de blog een bericht achter wat jullie er van vinden en wie weet veranderen de jongens hun mening.
Of wie weet hebben ze wel gelijk.


Hoi familie Sheep!

Wat goed dat jullie de site zo bijhouden, echt super leuk om jullie zo te volgen! En wat een gek idee dat jullie daar nu echt wonen zeg!

En hopelijk bedoelden jullie dit blog voor de reacties van de outfits van Jonathan en Harm, hartstikke leuk staat het bij ze! Al is 't begrijpelijk dat het erg wennen is voor ze maar binnen de kortste keren vinden ze 't vast alleen maar makkelijk dat ze 's ochtends niet hoeven na te denken over wat ze aan moeten trekken. En alle kinderen dragen hetzelfde dus ze zijn niet de enigen gelukkig. Succes op school Jonathan en Harm, zet 'm op!

Succes met alles verder regelen en genietse! Maar zo te lezen doen jullie dat wel!

Hartelijke groetjes,
Eef en Diana
Wednesday, October 21, 2009 - 01:25 PM


4morecleanmountain
Hallo lieve mensen!

Wat een gave foto van de jongens in uniform, het lijken net van die  park rangers! De uniformen van bijvoorbeeld Engeland zijn veel saaier, dus ze hebben eigenlijk best mazzel :-), ook wat het weer betreft trouwens, in Engeland wil je nu echt niet zitten, BRRRR.
Nou mannen even op z'n engels: have fun!! Maak er wat gezelligs van, best spannend denk voor jullie. De kinderen uit jullie klas zullen vast heel benieuwd zijn naar de plaats waar jullie vandaan komen, goede reclame voor Katwijk maken hoor :-)!

Lieve groeten
Wednesday, October 21, 2009 - 07:37 PM


Averesch-jes
hoi Jonathan en Harm,

Jullie zien er erg leuk uit met de schooluniform. Wij vinden het in iedergeval erg mooi. Hoe is de eerste schooldag gegaan trouwens?
We horen het wel,

groeten van ons allemaal!
Wednesday, October 21, 2009 - 07:52 PM


Anonymous
Hallo daar.

Ik vind het helemaal geweldig, die schooluniformen!
Het staat jullie fantastisch hoor, Jonathan en Harm.
Hadden ze die ook maar in Holland. Ben je gelijk van die merkkleding af.

Verder vind ik het heel leuk om jullie zo te volgen.

Groetjes van Corrie van de surfrclub.
Wednesday, October 21, 2009 - 09:40 PM

Geen opmerkingen:

Een reactie posten