donderdag 28 augustus 2014

Bíjna Lente!

Nog een paar dagen, en dan begint de lente.
1 september gaat het officieel in, heb het al eens eerder geschreven, maar moet nog steeds wennen dat het seizoen niet wisselt op de 21e van de maand!
De winter was vrij koud vergeleken bij voorgaande jaren, maar zodra het zonnetje zich liet zien, warmde het weer fijn op.
In de afgelopen weken kregen we bezoek van neef Marc met zijn vriend Joost. Zij maakten een reis door Queensland, en kwamen de laatste week bij ons logeren. Ze waren nog niet vertrokken, of de familie van Loon uit Leiden stond op de stoep :-). Ook zij maakten een trip door het Noorden, en zakten af naar beneden, om met ons een lang weekend door te brengen.
Toen ik afgelopen week een paar dagen ziek op bed lag, gingen mijn gedachten naar het bezoek wat we hier in de laatste vijf jaar hebben gehad. Na een rekensommetje kwam ik op een volle 52 weken bezoek! En met een gemiddelde bezoeker van 1 per week, ruim 70 weken bezoek! Maar okee, ik weet het, dat telt niet :-)
Dat hadden we nooit kunnen denken, dat zoveel mensen ons met een bezoek zouden vereren, heel erg bedankt!
En er staan nog een paar bezoeken gepland, IJsbrands zus en Sanne komen rond de Kerst, en onze vriend Appie met Paula komen in het nieuwe jaar.

Met de kinderen gaat alles goed. Fiene had afgelopen week een Spring Fling op school, met allerlei dansen uit de jaren 70/80. Hoogst verbaasd was ze, dat IJsbrand en ik de liedjes mee konden zingen....
Harm gaat volgende week op kamp met school naar Canberra, en is veel buiten te vinden op zijn fiets. Jonathan kreeg een Principal Award op school afgelopen week, en vermaakt zich prima met zwemmen en lekker lezen en 'hangen' in huis.

IJsbrand haalde met een vriend een zeilboot op in Port Stevens, en zeilde daarmee terug naar Batemans Bay. Ook deed hij mee met een hardloopwedstrijd, The Canberra to Coast walk. 
Goed zo man, blijf maar lekker rennen, hij moet nog steeds zijn energie kwijt :-)

Zelf was ik met een vriendin aan het trainen voor een Obstacle Course in Sydney in oktober, maar hoorde vanmorgen dat dat wordt afgelast door de organisatie...Nu gaan we ons richten om met een meiden team mee te doen aan de Mountain to Sea Marathon in December, net als vorig jaar georganiseerd door manlief en zonen..! Met als goede doel daaraan gekoppeld het werk van Interplast, operaties voor kinderen die het minder goed hebben getroffen als wij.

We keep you posted!Tot horens!
 

1 opmerking: