vrijdag 30 november 2012

Pigeon House Tea Rooms







Sinds we hier wonen, hebben we een voorliefde ontwikkeld voor Pigeon House Mountain. (Bijna) Iedere bezoeker nodigen we uit om met ons De Berg te beklimmen, welke altijd weer verrast met een schitterend uitzicht.
Het is een heerlijke wandeling, met onderweg tijd genoeg om te praten, te zingen :-), en te genieten van het uitzicht.
Nu zagen we drie jaar geleden dat er in de buurt van Pigeon House Mountain een soort van theehuis is. Compleet met scones, sandwiches én natuurlijk uitzicht op Onze Berg.
Je weet hoe dat gaat, het kwam op het lijstje van 'dat moeten we echt een keertje doen'.
Dit jaar, op mijn veertigste verjaardag, nam IJsbrand mij als verrassing mee naar The Tearooms.
Heerlijk, ik zat mij de hele weg naar het theehuis al te verheugen op een verse scone met cream en jam.
Je voelt hem vast al aankomen......de Tearooms werden gerenoveerd, en gingen vrijdag 1 juni weer open....(Wij waren daar op woensdag 30 mei!)
Geeft niets, dan een andere keer.
Afgelopen oktober was Bart bij ons op bezoek. Daar had ik overigens een leuk logje aangewijd, maar dat is op een andere account geplaatst, en zweeft ergens op het WWW....Terug naar Bart.
Toen de kinderen alle drie op school zaten, gingen we met Bart Pigeon House wandelen. Nu heeft Bart dat ook al eerder gedaan, maar vond het gelukkig weer leuk om te doen.
We reden langs de Tearooms, en vanzelfsprekend kwam mijn wens om daar eens thee te drinken weer ter sprake. Nu denk je misschien: waarom gingen jullie dan niet gelijk? Nou, dat had een oorzaak...haha, we zouden lekker op tijd gaan wandelen, zodat we op tijd zouden zijn om de kinderen weer uit school te halen. Nu wil het dat er nét die ochtend schitterende golven waren in Mollymook. Dus ja, dan weet je het wel.
We gingen twee uur later wandelen dan bedacht, waardoor er geen tijd overbleef om thee te drinken.
Gelukkig wel om te wandelen, en het was een heerlijke dag.
Als kadootje kregen wij van Bart, echt heel erg leuk en attent:-), een kado-bon om bij de Tea Rooms een lekker bakkie te doen, of om te lunchen!
En jawel, jawel, afgelopen vrijdag was het zover!
Samen naar de Tea Rooms, wat was het een heerlijke dag!
We hebben genoten Bart, heel, heel erg bedankt!
Volgende keer ga je mee!!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten