vrijdag 23 november 2012

Bijna zomervakantie
Vandaag is het zaterdag, lekker een dagje vrij. Jammer genoeg niet voor IJsbrand, die werkt van 09.00 tot 19.00 vanavond...Niet gezellig voor hem in het weekend. En natuurlijk ook niet voor de kinderen (en voor mij :-) ) Morgen werkt hij van 15.00 tot 23.00, maar dan kunnen we overdag nog wat leuks met elkaar doen.
Jonathan en Harm hebben vanmiddag een uitje van de zwemclub, ze gaan eerst bowlen, en daarna pasta eten.
Fiene is drie keer wezen 'wennen' op de grote school. Ha, ze liep daar rond alsof ze al jaaaaren daar op school zit, we maken ons niet druk of ze het wel naar haar zin gaat hebben op school. Ze zal de boel wel een beetje naar haar hand willen zetten, ben benieuwd!
Nog drie weken, en dan begint voor de jongens de zomervakantie. Weer een jaar voorbij, het voelt op zich prettig om zo aan het eind van het kalenderjaar ook het schooljaar af te sluiten. Straks eind januari een nieuwe start. Jonathan gaat beginnen in jaar 7, High School. Harm gaat naar jaar 5, Junior School, en Fiene start in Kindergarten.
Tijd voor mij om ook weer naar een baantje uit te kijken. Hoewel dat natuurlijk wel moet passen in mijn weekrooster van sporten, schoonmaken, lezen en haken. Mmmmm, we'll see....!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten