dinsdag 15 juli 2014

Magnetic Island

Afgelopen 1 juli waren wij 20 jaar getrouwd, en hebben dit heerlijk gevierd met een vakantie naar Magnetic Island.
Twee jaar terug waren wij hier ook geweest, nadat we in Queensland hadden gekampeerd. Toen was het weer niet zo heel best, maar deze keer zijn we echt super verwend.

We hebben heerlijk gewandeld, gesnorkeld, gelezen, geschaakt en genoten...!!
Iedere dag naar buiten, en het huis waar we verbleven was groot, comfortabel en gezellig!

We gingen een dagje snorkelen bij het Great Barrier Reef, dat was echt een belevenis. Twee jaar terug wilden we dat ook graag doen, maar het weer zat toen niet mee, waardoor het zicht niet goed zou zijn. Dit jaar was het top! Als allereerste zagen we een flinke haai, ik moest even slikken....een paar keer slikken....maar gelukkig zwom hij snel van ons weg :-)
Harm was heerlijk aan het stunten op het strand, wij namen nog een lekker drankje, en genoten van de zonsondergang! Dat was ook echt weer een belevenis, want bij ons komt de zon op uit de zee...en hier zaten we precies aan de andere kant op het Eiland, waardoor we een heuse zonsondergang in de zee konden zien!!


Fiene vond het ook heerlijk, haar hele familie de hele dag om haar heen! Hoewel ze ook ieder meisje op strand aangreep, om beste vriendinnen mee te worden....
En in het huis was televisie, dus heeft ze heerlijk Peppa pig, Charlie and Lola, Ben and Holly etc etc kunnen kijken. In Mollymook hebben wij geen tv, dus het was een traktatie voor haar!
Na tien heerlijke dagen gingen we weer op weg naar huis, waar Jacqueline op ons zat te wachten. Een vriendin die we door wederzijdse vrienden hebben leren kennen. Zij en haar man Jos wonen in Albury, jammer veel te ver hier vandaan om regelmatig langs te gaan! Maar gelukkig hebben we deze dagen met elkaar gehad, we kijken terug op een heerlijke tijd!

Vandaag is het normale leventje weer begonnen. Iedereen weer terug naar school, werk. Natuurlijk aan de ene kant ook weer prettig...maar oooo, ik zou nog best een paar dagen terug willen naar Maggie Island.....2 opmerkingen: